Εδώ και 25 χρόνια...

Η άνοδος αποτελεί ένα πρότυπο φροντιστηριακό κέντρο στον Πύργο Ηλείας. Εδώ και 25 χρόνια αποτελούμε την εγγύηση επιτυχίας των μαθητών μας. Αξιολογώντας την ιδιαίτερη περίπτωση του κάθε μαθητή, τα δυνατά του σημεία και τα πεδία στα οποία πρέπει να δώσει προσοχή, καταφέρνουμε πάντα να αποτελούμε τον πιο σίγουρο δρόμο επιτυχίας.

Με έμπειρους και δοκιμασμένους εκπαιδευτικούς, αφοσιωνόμαστε στον στόχο μας: να γίνει ο μαθητής του σήμερα, ο φοιτητής του αύριο.

Ακολουθώντας πρότυπες μεθόδους διδασκαλίας, σε διαρκή επικοινωνία με τις μεγαλύτερες διδακτικές καινοτομίες, προσφέροντας το κατάλληλο στεγαστικό και κοινωνικό περιβάλλον, μπορούμε με ασφάλεια να περηφανευτούμε πως κατέχουμε την συνταγή της επιτυχίας.

Η επικοινωνία μεταξύ των καθηγητών και των γονέων είναι για εμάς πολύ βασικό ζήτημα. Ξέρουμε πολύ καλά πως οι οικογένειες των μαθητών συμμετέχουν σε αυτή την δοκιμασία και έτσι η σταθερή συνεργασία ανάμεσα στον εκπαιδευτικό φορέα και τους γονείς είναι σημαντική παράμετρος για την επιτυχία του μαθητή.

Ηλιόπουλος Γιώργος

Φυσικός

Αποφοίτησε από το 1o Λύκειο Πύργου το 1986.
Είναι πτυχιούχος του τμήματος φυσικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις με την ειδικότητα του μετεωρολόγου. Διδάσκει σε φροντιστήρια από το 1994. Από το 1998 είναι συνιδιοκτήτης του φροντιστηρίου άνοδος στον Πύργο. Θεματοδότης, συντονιστής και επιμελητής στα επαναληπτικά θέματα Φυσικής της ΟΕΦΕ για τη Γ Λυκείου από το 2017 μέχρι φέτος.

Κουτρουμάνος Γιάννης

Χημικός

Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών.
Διδάσκει σε φροντιστήρια από το 1989 και είναι συγγραφέας βιβλίων χημείας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Από το 1998 είναι συνιδιοκτήτης του φροντιστηρίου άνοδος στον Πύργο Ηλείας.
Θεματοδότης, επιμελητής και συντονιστής στα επαναληπτικά θέματα Χημείας της ΟΕΦΕ από το 2014 μέχρι φέτος.
Εισηγητής στα σεμινάρια διδακτικής της ΟΕΦΕ το 2016, το 2017 και το 2019. Θεματοδότης σε πανελλήνιους διαγωνισμούς Χημείας.

Λίμουρας Αλέξανδρος​

Μαθηματικός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο, όπου τελείωσε το Αρρένων Πύργου. Μετά τις σπουδές του στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στον Πύργο, όπου εργάστηκε διαδοχικά στα φροντιστήρια ΟΡΙΟΝ και ΜΕΘΟΔΙΚΟ.
Από το 1998 είναι συνιδιοκτήτης του ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. Είναι συγγραφέας των φροντιστηριακών βιβλίων Μαθηματικών της ανόδου.

άνοδος

Καθηγητές

Aσημακόπουλος Παναγιώτης

Φιλόλογος

Βογιατζής Βαγγέλης

Βιολόγος

Βούρτση Ζωή

Φιλόλογος

Βούρτση Σοφία

Φυσικός

Γεωργακόπουλος Γιάννης

Μαθηματικός

Γιαννοπούλου Ρούλα

Φυσικός

Καρανικολός Σπύρος

Μαθηματικός

Κασκούρας Δημήτρης

Φυσικός

Κορομάντζου Ήρα

Βιολόγος

Κουλέτου Μαρία

Φυσικός

Λάνη Ηλιάνα

Οικονομολόγος

Λέτζιου Έλενα

Φιλόλογος

Λέντζιου Έφη

Φιλόλογος

Λούτα Γιορένα

Φιλόλογος

Λυμπεροπούλου Ιωάννα

Χημικός

Μαντά Διονυσία

Μαθηματικός

Ματζαβίνου Γωγώ

Μαθηματικός

Μπαμπάλης Γιώργος

Πληροφορικός

Nικολούτσος Άγγελος

Μαθηματικός

Ρουσόπουλος Παναγιώτης

Μαθηματικός

Σαργέντη Σοφία

Φιλόλογος

Σεφερλή Γιάννα

Φιλόλογος

Στουφής Σάκης

Μαθηματικός

Χιώτη Οδύσσεια

Χημικός